Aday, un dels habituals en l'esquema de Pablo Machín (Girona FC)
Segona Divisió

El jugador del Girona Francesc Aday té clar que l'equip aconseguirà l'ascens a Primera

Aday, un dels habituals en l'esquema de Pablo Machín, s'ha mostrat convençut de les possibilitats del Girona de ser equip de Primera. El jugador català creu, fins i tot, que només els faran falta tres punts en les quatre jornades que queden

Joan CaubetActualitzat

El jugador del Girona Francesc Aday s'ha mostrat convençut de les possibilitats de l'equip per aconseguir l'ascens a Primera Divisió, fins al punt que dona per fet que l'objectiu està per caure."Som realistes, i si no ascendim aquesta setmana, serà la setmana que ve a Tarragona", ha manifestat Aday, un dels homes fixos en l'esquema de Pablo Machín aquesta temporada.

El jugador ha qualificat de "catàstrofe" una hipotètica cadena de resultats adversos que deixessin el Girona sense pujar a Primera Divisió, convençut que "només faran falta tres punts en les quatre jornades que queden". A més, Aday ha afegit que "el fet que tothom s'estigui jugant coses en aquest final de temporada fa que els rivals també tinguin complicat guanyar els seus respectius partits".

El Girona va obrir ahir al matí el termini de sol·licituds d'entrades per al partit de la setmana que ve a Tarragona, on hi ha moltes possibilitats que l'equip celebri l'ascens. La bogeria que viu la ciutat és tan gran que, en menys de 24 hores, el nombre de peticions ja supera les 800, a l'espera que se sàpiga el nombre de localitats que concedirà el conjunt grana.

Anar al contingut