Andre Gray en un partit amb el Burnley aquesta temporada (Reuters)
Futbol internacional

El jugador del Burnley Andre Gray, sancionat amb quatre partits per uns tuits homòfobs al 2012

La Federació Anglesa (FA) també aplica al futbolista del Burnley una multa de 25.000 lliures (29.000 euros), li ordena seguir un curs educatiu del mateix organisme i l'avisa sobre la seva conducta d'ara endavant

Actualitzat

Andre Gray, davanter del Burnley, ha estat sancionat amb quatre partits de suspensió per uns comentaris homòfobs i discriminatoris que va fer entre el 9 de gener i l'11 de març de 2012 a través del seu compte de Twitter. La Federació Anglesa (FA) també li aplica una multa de 25.000 lliures (29.000 euros), li ordena seguir un curs educatiu del mateix organisme i l'avisa sobre la seva conducta d'ara  endavant.

Gray, de 25 anys, va demanar ser rebut pels membres de la comissió disciplinària per presentar les seves al·legacions després de ser acusat de violar la normativa de la FA i es va disculpar immediatament després de transcendir els seus comentaris ofensius cap al col·lectiu gai argumentant que la seva visió de la vida era molt diferent el 2012, quan jugava al Hinckley United amateur.

Els missatges van ser retuitejats per altres usuaris de la xarxa social després que Gray marqués uns dels dos gols amb què el Burnley va guanyar el Liverpool per 2-0 en partit de la segona jornada de la Premier League disputat el 20 d'agost passat.

Tant Gray com Burnley accepten la sanció. "El mateix Gray lamenta els missatges i s'ha compromès, en la seva disculpa, a seguir millorant, tant com a persona com en el seu paper de model cap als altres", assegura el club anglès en un comunicat.

Anar al contingut