Aicardo en un partit amb el Barça
Futbol sala

El jugador del Barça Jesús Aicardo renova contracte amb el conjunt blaugrana fins al 2019

El gadità es mostra feliç després d'arribar a un acord amb l'entitat blaugrana en què s'ha ampliat el contracte del jugador tres temporades més

Actualitzat

Jesús Aicardo i el F. C. Barcelona han arribat a un acord per ampliar el contracte del jugador fins al 2019. Javier Bordas, directiu responsable de la secció de futbol sala, ha explicat que, des del club, estan molt satisfets amb el rendiment del gadità; tant, que "s'ha convertit en una de les peces claus de l'equip".

El jugador no ha pogut amagar la seva felicitat i ha afirmat que el seu objectiu és seguir al Barça, "de moment en seran tres més", però vol ser molts anys a l'equip. Aicardo va arribar el 2012 al Palau procedent del Lobelle Santiago. "Els inicis van ser difícils", però l'evolució del tanca ha estat molt favorable "gràcies a la confiança de l'entrenador i dels companys".

Després de la inesperada derrota del conjunt blaugrana a la final de la Copa d'Espanya, contra el Jaén (4-6), Jesús Aicardo ha afirmat que l'equip s'ha de refer i mirar endavant, ja que "no sempre es pot guanyar tot".

Anar al contingut