Futbol

El jugador del Barça Gerard Piqué assegura que "estem en condicions d'aixecar els tres títols"

Gerard Piqué ha mostrat la seva cara més ambiciosa en una entrevista amb FIFA.COM, on ha assegurat que, donada la trajectòria del FC Barcelona a aquestes altures del campionat, estan en condicions "d'aixecar els tres trofeus". "Tenim ambició, ganes i talent i, en general, aquests són els ingredients per aconseguir victòries. Considero que hem demostrat, a la Copa, a la Champions i a la Lliga, un nivell que ens fa pensar que podem ser campions", ha subratllat el jugador català.

Piqué vol aixecar els tres títols (Foto: EFE)

El defensa blaugrana Gerard Piqué ha mostrat la seva cara més ambiciosa en una entrevista amb FIFA.COM, on ha assegurat que, donada la trajectòria del F. C. Barcelona a aquestes altures del campionat, estan en condicions "d'aixecar els tres trofeus". "Tenim ambició, ganes i talent i, en general, aquests són els ingredients per aconseguir victòries. Considero que hem demostrat, a la Copa, a la Champions i a la Lliga, un nivell que ens fa pensar que podem ser campions", ha subratllat el jugador català.

En aquest sentit, Piqué ha avalat la trajectòria del seu equip gràcies a la bona transició que hi ha hagut a la banqueta, en l'adéu de Josep Guardiola i l'arribada de Tito Vilanova. "Tito ho està fent de forma genial. No està fent ni més ni menys que Pep. Simplement està fent el que es feia, donant-li el seu toc. L'equip està rendint a un nivell magnífic i no s'ha notat la transició", ha assegurat el jugador del Barça.

Amb relació amb la diferència de setze punts amb el Madrid a la Lliga, el central barcelonista ha mostrat la seva sorpresa. "És clar que ningú no ho esperava. El Madrid venia de guanyar la Lliga i té un equipàs. És una distància significativa, encara que mai no pots descartar res", ha assenyalat el central.

NOTÍCIES RELACIONADES