Futbol

El jugador de l'Espanyol, Héctor Moreno, assegura que arribar als 42 punts "no serà gens fàcil"

Héctor Moreno ha assegurat que, malgrat la bona dinàmica de l'equip després de l'arribada de l'entrenador Javier Aguirre, "sabem que arribar als 42 punts no serà gens fàcil". El jugador de l'Espanyol, conscient que els 42 punts marquen la permanència virtual, ha explicat també que el vestidor està "bastant bé, concentrat i conscient del que es juga".

Actualitzat

Héctor Moreno ha assegurat que, malgrat la bona dinàmica de l'equip després de l'arribada de l'entrenador Javier Aguirre, "sabem que arribar als 42 punts no serà gens fàcil". El jugador de l'Espanyol, conscient que els 42 punts marquen la permanència virtual, ha explicat també que que el vestidor està "bastant bé, concentrat i conscient del que es juga".

A més, Héctor Moreno ha apuntat que en aquesta recta final de lliga la dificultat augmentarà: "Ara, tots els rivals busquen assegurar els seus objectius."

L'Espanyol, segons ha admès el defensa, no analitza el calendari ni els punts que queden per aconseguir la salvació. "Anem partit a partit, res més. Ara tenim un partit molt important contra el Rayo Vallecano aquest dissabte, i en això ens centrem ara mateix, res més", ha afirmat Moreno.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut