David López
David López
Espanyol

El jugador de l'Espanyol David López demana el suport del públic pel derbi contra el Barça

David López vol que l'RCDE Stadium estigui absolutament ple aquest dissabte per ajudar l'equip a guanyar el Barça

Actualitzat

David López ha demanat el suport de l'afició de cara al partit que aquest dissabte jugarà l'Espanyol a l'RCDE Stadium contra el seu gran rival, el FC Barcelona: "M'agradaria veure un estadi ple i blanc-i-blau, que es pogués viure una festa, ens ajudaria a portar el partit on volem."

El de Sant Cugat del Vallès ha reconegut que "és un partit especial, ho vius d'una altra forma. És un partit diferent on vulguis o no dones més del que tens; guanyar-lo és especial". Per López, que faci 11 anys de l'últim triomf blanc-i-blau a casa en un derbi vol dir que "com més temps passi, més a prop estarà la victòria".

Aarón, amb problemes musculars

Quique Sánchez Flores prepara el derbi de dissabte contra el FC Barcelona (20.45) amb el dubte del lateral Aarón Martín, que arrossega una lesió al bessó de la cama esquerra. El jove jugador del planter es va sotmetre dimecres a proves mèdiques que van confirmar els seus problemes mèdics.

Aarón s'entrenarà amb un pla individualitzat mentre els metges valoren la seva evolució. El lateral és un dels fixos de l'onze titular dels blanc-i-blaus. Els altres laterals esquerres de l'equip són Rubén Duarte i Víctor Álvarez, tot i que el tècnic podria apostar per canviar de posició un altre dels seus jugadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut