Aaron Ramsey, migcampista de l'Arsenal (Reuters)
Aaron Ramsey, migcampista de l'Arsenal (Reuters)
Barça

El jugador de l'Arsenal Aaron Ramsey nega converses amb el Barça per la seva incorporació el gener del 2016

Aaron Ramsey, migcampista de l'Arsenal, ha negat les informacions aparegudes a la premsa britànica que el vinculaven amb el FC Barcelona a partir del gener del 2016, just quan acaba la sanció de la FIFA al club blaugrana

Actualitzat

Aaron Ramsey, migcampista gal·lès de l'Arsenal, ha negat aquest divendres haver negociat amb el FC Barcelona la seva incorporació al club l'any vinent, una vegada s'esgoti la sanció de la FIFA que prohibeix els blaugrana fitxar jugadors el 2015.

El migcampista de 24 anys ha desmentit d'aquesta manera unes informacions aparegudes a la premsa britànica que parlaven d'un traspàs valorat en 69'5 milions d'euros pel gener del 2016. L'Arsenal juga aquest dissabte la final de la Copa d'Anglaterra, títol que ja va guanyar l'any passat, contra l'Aston Villa.

Ramsey arrossega una curiosa llegenda urbana: cada cop que marca, una persona famosa mor. El primer de la llista va ser Osama bin Laden, l'endemà d'un gol del jugador de l'Arsenal contra el Manchester United. Altres personalitats "assassinades" pel migcampista són els actors Robin Williams i Paul Walker, la cantant Whitney Houston, el dictador Moammar al-Gaddafi i el cofundador d'Apple Steve Jobs.

Anar al contingut