Abdelhak Nouri, en una imatge d'arxiu
Futbol internacional

El jugador de l'Ajax Abdelhak Nouri surt del coma un any després

El germà del futbolista ha confirmat a la cadena holandesa NOS que va recuperar la consciència fa unes setmanes, tot i que físicament ha patit un declivi important

Actualitzat

Abdelhack Nouri, jugador de l'Ajax d'Amsterdam, ha estat en coma els últims 13 mesos arran d'un atac de cor patit mentre jugava un partit amistós, l'estiu passat. Al voltant d'un any després, Nouri va recuperar fa unes setmanes la consciència i va sortir del coma, segons va revelar el seu germà Abderrahim a la cadena holandesa NOS.

"En comparació de com estàvem, ara estem molt millor. El seu estat neurològic ha millorat en els últims mesos", va comentar. Fins al punt que Nouri fins i tot pot arribar a comunicar-se amb la seva família. Això sí, el germà de Nouri confirma que "físicament hi ha un declivi important, perquè pràcticament, a part del cap, no es pot moure per ell sol".  

La relació entre la família del futbolista i l'Ajax s'ha deteriorat des del succés, ja que acusen el club d'Amsterdam de no haver fet tot el possible per evitar el trauma pel qual està passant Nouri. Al juny, l'equip holandès va emetre un comunicat reconeixent la seva responsabilitat en els fetsconfirmant que l'atenció rebuda pel futbolista va ser insuficient i que el desfibril·lador s'hauria hagut d'utilitzar abans. La família, en aquest moment, exigeix una compensició econòmica al club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut