Neno Dimitrijevic
El jove Neno Dimitrijevic, amb 20 punts, ha estat el millor de la Penya (CJB)

El Joventut obté el primer triomf de la pretemporada contra l'UCAM Murcia (87-79)

L'equip verd-i-negre ha tret profit del talent dels joves del planter, entre els quals ha destacat Neno Dimitrijevic, amb 20 punts

El Divina Seguros Joventut s'ha imposat a l'UCAM Murcia (87-79) aquest diumenge al torneig de Sant Julià de Vilatorta. És el primer triomf dels verd-i-negres aquesta temporada, i els ha arribat fent un partit molt esforçat en el qual el tècnic, Diego Ocampo, ha donat protagonisme a joves del planter com Pol Molins, Joel Parra o Neno Dimitrijevic, el més destacat, amb 20 punts.

Amb un joc desimbolt, la Penya se n'ha anat al descans amv un avantatge de cinc punts, però els Murcians s'han despertat en la represa, amb bones aportacions de Vitor Benite i de l'exblaugrana Brad Oleson, i han pogut capgirar el marcador.

El matx ha entrat en una fase de marcadors ajustats i moltes incerteses, que s'ha resolt en l'últim quart amb la intervenció dels jugadors més experimentats, com Albert Ventura i Saulius Kulvietis (amb un triple clau), que han aportat serenor a la rauxa dels joves i han impulsat l'equip badaloní a una victòria de vuit punts en els minuts finals.