Bàsquet

El Joventut es planteja presentar concurs de creditors per afrontar un deute de 10 milions d'euros

Més de cinc mil aficionats van assistir diumenge, a l'Olímpic de Badalona, al primer partit ACB de la temporada, conscients de la delicada situació econòmica del Joventut, però confosos respecte a algunes informacions. Un deute acumulat de 10 milions d'euros aboca la Penya a anar a un concurs de creditors en els pròxims dies. El jutge hauria d'acceptar el pla de viabilitat presentat per renegociar el dèficit. El Club Joventut de Badalona està pendent d'afrontar un pagament de cinc milions d'euros amb la Caixa Laietana, tres milions dos-cents mil euros amb Hisenda i dos milions amb la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona.

Actualitzat
El Joventut, que aquesta temporada ha rebaixat el seu pressupost de 8,5 a 5 milions, té prou actius per poder cobrir aquests 10 milions: el 25% del Centre Comercial Màgic Badalona i diversos solars a la ciutat que s'han d'activar urbanísticament.

En acollir-se a un concurs de creditors, el control econòmic de la societat badalonina passa a un administrador que garanteix el compliment dels pagaments. L'Estudiantes, la temporada passada, es va sotmetre a un concurs a causa d'un deute de 9 milions només amb Hisenda.

Anar al contingut