Murtaza, lluint una de les samarretes que Messi li va fer arribar (Reuters)
Futbol

El jove fan de Messi i la seva família han de fugir de l'Afganistan per amenaces de segrest

El nen que es va fer famós per portar una samarreta de Messi feta amb una bossa de plàstic rebia amenaces de segrest i va haver de fugir amb la família al Pakistan

Actualitzat

El petit Murtaza, que es va fer mundialment famós per portar una samarreta de Leo Messi feta amb una bossa de plàstic, ha fugit amb la seva família al Pakistan després de rebre amenaces de segrest a l'Afganistan, segons ha explicat a EFE el pare del nen.

La imatge de Murtaza amb la peculiar samarreta va fer la volta al món a través de les xarxes socials, fins al punt que el mateix Messi li va fer arribar una equipació oficial firmada.

El pare de Murtaza ha assegurat a EFE que van fugir de Kabul, la capital de l'Afganistan, fa un mes i mig. "Els segrestadors ens trucaven cada dia amenaçant-nos, insultant-nos, renyant-nos i dient-nos que el nostre fill, en lloc de jugar a futbol, hauria d'estar memoritzant l'Alcorà."

La família es va traslladar al març a Islamabad i, des d'allà, a Quetta, a l'oest del Pakistan, on resideix la comunitat hazara, a la qual pertanyen.

"No estem contents de deixar l'Afganistan, però la pressió i la mala situació ens han obligat a fer-ho", explica Ahmadi, que ha demanat asil polític per a la seva família als Estats Units.

Anar al contingut