El joquei australià Damien Oliver, en una imatge d'arxiu (Getty Images)
Hípica

El joquei australià Damien Oliver, sancionat 29 dies per donar positiu en un test d'alcoholèmia

Damien Oliver, de 43 anys, es va declarar culpable i va explicar que havia begut durant el sopar de la nit anterior a la cursa. "Estic molt avergonyit i ho sento", va confessar als delegats de la carrera

Actualitzat

El joquei australià Damien Oliver, guanyador de la prestigiosa Melbourne Cup al 2013, ha estat sancionat amb 29 dies sense competir per haver donat positiu en un control d'alcoholèmia el dia abans d'una carrera.

Oliver, juntament amb el genet de salts Paul Hamblin, que també ha estat suspès un mes, no van passar un test d'alè previ a la cursa del carnaval de Warmambool i l'organització no els va permetre competir.

Oliver, de 43 anys, es va declarar culpable i va explicar que havia begut durant el sopar de la nit anterior a la cursa. "Estic molt avergonyit i demano disculpes", va confessar als delegats de la carrera.

El 2012, l'australià va ser suspès durant 10 mesos per haver apostat 6.500 lliures a favor d'un cavall rival en una cursa on ell mateix havia participat. Oliver podrà tornar a competir el pròxim 4 de juny a la Queensland Oaks.

Anar al contingut