Inui celebra un dels seus gols al Camp Nou (EFE)
Inui celebra un dels seus gols al Camp Nou (EFE)
Futbol

El Japó torna a convocar Inui, l'autor dels dos gols de l'Eibar al Camp Nou, després de dos anys d'absència internacional

Els gols d'Inui van posar el 0 a 2 al marcador, i van deixar els blaugrana a un pas del KO. L'equip de Luis Enrique va acabar remuntant

Actualitzat

El davanter de l'Eibar Takashi Inui ha tornat a ser convocat per jugar amb la selecció japonesa després de dos anys d'absència del seu combinat nacional. Inui, que va lluir els colors del país del Sol Naixent per darrera vegada el 3 de març del 2015, figura en la llista del seleccionador Vahid Halilhodzic per al duel amistós del 6 de juny contra Síria i per a l'eliminatòria mundialista contra Austràlia del 31 d'agost.

Inui va ser l'autor dels dos gols de l'Eibar de diumenge passat al Camp Nou que van posar el FC Barcelona contra les cordes en l'última jornada de Lliga, amb el títol en joc. Els blaugrana van remuntar per acabar guanyant 4-2, però el triomf del Madrid a Màlaga (0-2) va donar el campionat als blancs.

Es dona la casualitat que el seleccionador japonès era present al Camp Nou per assistir en directe al partit. Si encara no tenia presa la decisió de convocar Inui, ben segur que els dos gols contra el Barça el van fer acabar de decidir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut