Els jugadors del Jaén celebren la consecució del títol de Copa (EFE)
Futbol sala

El Jaén tomba el Movistar Inter contra pronòstic i es proclama campió de la Copa d'Espanya

Els andalusos han aixecat el seu segon títol de la competició després de superar el gran favorit i actual campió, el Movistar Inter, amb una remuntada apoteòsica

Xavier LorenteActualitzat
El Jaén Paraíso Interior és el nou campió de la Copa d'Espanya de futbol sala després de tornar a trencar tots els pronòstics. Els andalusos han aixecat el seu segon títol de la competició després de superar el gran favorit i actual campió, el Movistar Inter (3-4).

En la final jugada al Wizink Center de Madrid, l'Inter ha començat guanyant per 1 a 0 al minut 11 amb gol de Gadeia. L'empat a un dels grocs, obra de Mauricio, no ha arribat fins a la segona part. Poc després, l'Inter semblava sentenciar la final amb dos gols en menys de 40 segons. El 2 a 1 de Ricardinho, amb una vaselina de geni. I el 3 a 1 l'ha marcat Elisandro. El Jaén, però, no ha deixat de creure en ell i ha protagonitzat una remuntada apoteòsica. Carlitos ha fet el 3 a 2 al minut 35 i Dani Martín ha empatat dos minuts abans del final per portar el partit a la pròrroga.

En el temps extra, l'Inter se l'ha jugat amb el porter jugador i Chino ha aprofitat una mala passada de Rafael per marcar el 4 a 3 definitiu per al Jaén, amb dos jugadors catalans a les seves files: el porter Dídac Plana i Jordi Campoy. Explosió de joia a la graderia amb 4.000 seguidors grocs que veien com l'equip de Dani Rodríguez repetia la gesta del 2015, quan a Ciudad Real es van imposar al Barça en la final. Uns quants jugadors no han pogut reprimir les llàgrimes per un nou somni fet realitat.
Anar al contingut