Les travesses apunten que la Pilota d'Or 2016 quedarà en un nou duel entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo (Reuters)
Futbol

El guanyador de la Pilota d'Or 2016 se sabrà aquest dilluns al vespre

Totes les travesses apunten a Cristiano Ronaldo com a guanyador d'aquest premi individual

Actualitzat

Aquest dilluns al vespre se sabrà el nom del guanyador de la Pilota d'Or 2016 en un nou format. La revista "France Football", ara desmarcada de la FIFA en l'organització d'aquest guardó, començarà a anunciar el rànquing dels millors 30 jugadors per ordre invers a partir de les 17.30. A les 20.00, el món coneixerà el nom del flamant guanyador, que en els últims anys s'ha alternat entre Messi i Cristiano Ronaldo.

El crac argentí ja té cinc Pilotes d'Or a la vitrina de casa seva, mentre que el portuguès n'acumula tres. Les travesses apunten que enguany el premi anirà a parar a mans del davanter del Reial Madrid, i és que el 2016 ha estat un any daurat per a Cristiano Ronaldo després de conquerir la Lliga de Campions amb els blancs i l'Eurocopa amb la selecció de Portugal, a més d'aconseguir una renovació en majúscules amb el club presidit per Florentino Pérez fins al 2021. Només li falta la cirereta de la Pilota d'Or aquesta temporada.

El premi The Best, l'alternativa creada per la FIFA com a conseqüència del divorci amb la revista "France Football", directament té tres finalistes: Messi, Ronaldo i Antoine Griezmann. El guanyador no se sabrà fins al 9 de gener.

Tot a punt per a Cristiano Ronaldo

Durant aquest dilluns, en les hores prèvies a l'entrega de la Pilota d'Or, ha començat a circular la portada de "France Football" de demà dimarts, la revista que adjudica el premi. En la imatge s'hi pot veure un somrient Ronaldo, amb el premi a les mans com a guanyador del guardó, en el que s'interpreta com la sessió de fotos commemorant l'entrega. Si es compleixen els pronòstics, el davanter portuguès es col·locaria a només una de les cinc de Leo Messi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut