Gerard Piqué en la roda de premsa de presentació (@3gerardpique)
Tenis

El grup inversor de Gerard Piqué, Kosmos, entra en el món del tenis per refundar la Copa Davis

El grup inversor del blaugrana, Kosmos, signarà un contracte per organitzar el torneig de tenis durant els pròxims 25 anys

Actualitzat

Sembla que Gerard Piqué no en té prou amb el món del futbol i els e-sports. Ara s'ha mostrat interessat en el món del tenis. I és que el seu grup inversor signarà un contracte amb la Federació Internacional de Tenis per refundar la Copa Davis, el principal torneig de seleccions mundial. L'objectiu d'aquesta iniciativa és clar: convertir la Copa Davis en un esdeveniment internacional, vistós i que reuneixi les millor estrelles del tenis mundial.

Segons han informat aquest dilluns, el torneig es disputarà en una única seu durant una setmana de novembre i hi participaran un total de 18 seleccions. El contracte seria per a les properes 25 temporades, per tres milions d'euros.

Ja hi ha diverses ciutats interessades a convertir-se en la seu de la fase final de la nova Copa Davis. Una fase que duraria una setmana, primer amb un format de grups i després es començaran els quarts, semis i final. Els duels seran de dobles i individuals i el guanyador serà al millor de tres sets.

El blaugrana s'ha mostrat molt "content" de formar part d'aquest nou projecte, ja que "invertirem un total de tres milions de dòlars durant 25 anys, per ajudar a potenciar aquest esport. Estem molt satisfets de poder fer aquesta inversió".

 


 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut