Manifest Blaugrana ha enviat una carta a diversos diputats catalans al Parlament Europeu
Barça

El grup de socis Manifest Blaugrana portarà el cas de les estelades al Parlament Europeu

Aquest col·lectiu de socis del Barça faran arribar una carta a alguns polítics catalans del Parlament Europeu perquè demanin formalment des d'allà que la UEFA modifiqui el seu reglament disciplinari per no contravenir els drets fonamentals dels ciutadans

Actualitzat

La UEFA ha anunciat una treva, com a mínim fins que el Comitè d'Apel·lació o, en última instància, el Tribunal d'Arbitratge Esportiu estudiïn les objeccions del Barça. A la UEFA, però, li ha aparegut un nou front. Un grup de socis portarà el cas de les estelades al Parlament Europeu.

Demà el col·lectiu de socis "Manifest Blaugrana" faran arribar una carta a alguns polítics catalans del Parlament Europeu perquè demanin formalment des d'allà que la UEFA modifiqui el seu reglament disciplinari per no contravenir els drets fonamentals dels ciutadans, el famós article 16.

Les cartes s'adreçaran a Josep Maria Terricabres, d'Esquerra Republicana; Francesc Gambús, d'UDC; Javi López, del PSC; Ernest Maragall, de Nova Esquerra Catalana; Ramon Tremosa, de CDC, i Ernest Urtasun, d'Iniciativa per Catalunya-Verds.  
 
Paral·lelament, Manifest Blaugrana obrirà un formulari perquè tots els socis, i també el president i els directius del Barça, es puguin adherir a la iniciativa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut