Everton celebra el seu gol (Reuters)

El Gremio de Porto Alegre, primer finalista del Mundial de Clubs després d'eliminar el Pachuca

L'únic gol del partit ha arribat en la primera part de la pròrroga

El Gremio de Porto Alegre és el primer finalista del Mundial de Clubs després de derrotar per 1 a 0 el Pachuca, de Mèxic. El guanyador de la Copa Libertadores i el campió de la CONCACAF han protagonitzat un partit espès, poc brillant. Els 90 minuts del temps reglamentari han acabat amb empat a 0. Everton, que havia entrat en el minut 72 substituint Michel, ha estat l'autor de l'únic gol de la semifinal en el minut 94. L'altre finalista sortirà del partit que dimecres disputaran el vigent campió, el Reial Madrid, contra l'equip amfitrió, l'Al Jazira.

En el partit jugat, abans, l'Urawa Red Diamond s'ha assegurat el cinquè lloc de la competició derrotant el Wydad Casablanca del Marroc per 3 a 2. Mauricio Antonio ha fet un doblet per als japonesos. L'altre gol del seu equip l'ha fet Yosuke Kashiwagi. Pels marroquins, han marcat Ismail El Haddad i Reda Hajhouj, gràcies a un penal xiulat pel VAR.