Bourousis, durant la gala de premis de la Lliga Endesa (acb.com)
Bàsquet

El grec Ioannis Bourousis (Laboral Kutxa) és escollit MVP de la Lliga Endesa

El pivot grec del Laboral Kutxa ha fet una mitjana de 12,9 punts, 7,1 rebots, 2,2 assistències i 18,9 de valoració durant la present temporada

Actualitzat

El pivot del Laboral Kutxa Baskonia Ioannis Bourousis ha estat designat com l'MVP (jugador més valuós) de la Lliga Endesa. En la votació hi han participat mitjans de comunicació, jugadors i entrenadors de la Lliga, obtenint 80 punts dels 100 possibles. Bourousis ha fet una mitjana de 12,9 punts, 7,1 rebots, 2,2 assistències i 18,9 de valoració a la fase regular de la competició.

El grec ha donat les gràcies al seu entrenador, als seus companys i al club, encara que ha afirmat que el més important és la Lliga. "Tots hem fet un treball dur i esperem poder seguir al 'play-off' i aconseguir el títol de Lliga", ha comentat el jugador. El Laboral Kutxa s'enfrontarà al Gran Canaria Herbalife als quarts de final de la Lliga. Justin Hamilton (València BC) i Gustavo Ayón (Reial Madrid) han ocupat la segona i tercera posició en la votació.

Xavi Pascual, millor entrenador

Xavi Pascual ha estat designat millor entrenador de la lliga regular de la Lliga Endesa, segons va anunciar ahir l'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet (AEEB). El tècnic del Barça Lassa ja havia estat escollit com el millor entrenador dels mesos de desembre i març i és la quarta vegada que el preparador català rep aquesta distinció, després dels premis rebuts les temporades 2009-10, 2010-11 i 2011-12.

L'entrenador blaugrana ha portat l'equip a tancar aquesta fase com a líder amb un balanç de 29 victòries i cinc derrotes, i s'ha quedat a dos triomfs del seu millor registre (31-3 el curs 2009/10).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut