Adrià Figueras, en una imatge d'arxiu
Handbol

El Granollers es manté ferm a la Lliga Asobal amb un triomf contra el Villa d'Aranda (31-26)

Els vallesans, liderats per Adrià Figueras i Vicente Álamo, mantenen la seva gran trajectòria d'aquesta temporada a la Lliga Asobal. Només han perdut un partit i va ser la primera jornada, contra el líder, el FC Barcelona Lassa

Daniel AlentoActualitzat

El BM Granollers ha superat clarament el Villa Aranda (31-26) i es manté en els primers llocs de la classificació de la Lliga Asobal després de 6 jornades disputades on ha sumat 5 victòries. La gran actuació del pivot Adrià Figueres (7 gols) per obrir diferències a la primera meitat i les aturades del porter Vicente Álamo a la segona quan els visitants han intentat reaccionar han fet estat les claus del triomf vallesà.

Els locals han agafat ben aviat el comandament al marcador, liderats per un gran Figueras que tant feia gols (3 dels 6 primers de l'equip) com tallava pilotes per llançar el contraatac. Pels visitants, un dels màxims golejadors de la Lliga Asobal, el brasiler Raúl Nantes (6 gols), no apareixia i el seu company Iker Antonio ha estat l'encarregat de posar els gols.

Quan Nantes ha fet el seu primer gol (13-9), els homes de Carlos Viver havien aprofitat una superioritat numèrica per exclusió i uns minuts de gran encert cara a porteria d'Álvaro Cabanas per escapar-se de 5 gols. Una renda que Figueras, amb un detall de gran qualitat, i Arnau Garcia han fet una mica més gran just abans del descans, 18-11.

A la segona meitat, el Granollers ha augmentat la seva renda fins als 8 gols, 21-13, de la mà de David Resina. Els de Burgos han revifat amb un parcial de 0-3, superant un Vicente Álamo que s'ha havia mostrat molt encertat des dels primers minuts del segon temps. Un gol de Mamadou Gassama ha donat una mica d'aire els catalans, però sense aturar la reacció del Villa d'Aranda.

Carlos Víver ha demanat temps mort amb un marcador de 23-18. Arnau Garcia ha tornat a pista per ser exclòs pocs segons després. Nantes, amb superioritat numèrica, ha anotat el 23-19, però Álamo ha evitat un gol que semblava clar en una contra en el següent atac visitant en uns minuts on els de casa no veien porta. Fins que Figueras ha trencat la sequera a 14 minuts del final (24-19). El pivot, amb els seus gols i recuperacions, ha contribuït a mantenir el marge de seguretat dels seus de 4-5 gols fins al final.