Paco Jémez, capcot després de la derrota del Rayo a Anoeta (EFE)
Futbol

El Granada dóna per acabada l'etapa de Paco Jémez com a entrenador del primer equip

Només sis jornades ha durat el tècnic nassarita, que ja no s'asseurà a la banqueta en el partit contra el Leganés. És el segon entrenador de Primera que és acomiadat, després de Pako Ayestarán

Actualitzat

Jémez va arribar al club andalús aquest estiu, després d'abandonar el Rayo Vallecano. Després de sis jornades, el Granada és el penúltim classificat, amb només dos punts.

És el segon tècnic que fan fora amb la temporada en marxa. El primer va ser Pako Ayestarán, del València. Abans de començar el campionat, el Vila-real ja va prescindir de Marcelino.

Des d'aquesta tarda, es farà càrrec del primer equip provisionalment l'actual entrenador del Granada B, Lluís Planagumà, en qui el club diposita la màxima confiança. El Granada CF agraeix el treball exercit pel cos tècnic i li desitja tota la sorta per al futur.

A la roda de premsa de comiat, Paco Jémez ha admès haver "comès molts errors" i s'ha carregat amb tota la responsabiltat de la mala arrencada de la temporada que ha tingut el conjunt andalús d'ençà que va agafar la banqueta, "no he sabut aprofitar l'oportunitat, ho assumeixo i ho pago".

Jémez ha lamentat que el seu episodi com a tècnic del Granada hagi estat tan curt, "em quedo amb el regust per dins de no haver estat a l'alçada d'aquest club, d'aquesta ciutat i d'aquesta afició" i ha deixat anar que "amb temps i continuïtat, l'equip hagués agafat la idea i els resultats haguessin estat diferents".

 

Anar al contingut