El davanter del Granada Isaac Success en una imatge d'arxiu (EFE).
El davanter del Granada Isaac Success en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

El Granada amenaça de deixar sense abonament de temporada els socis de la grada d'animació que no animin l'equip

El penúltim equip de la Primera Divisió va establir a començament de temporada unes condicions especials per als socis de la grada d'animació. Ara, davant els mals resultats de l'equip, els exigeix que compleixin la seva part del tracte: animar

Actualitzat

El Granada deixarà sense el seu abonament de temporada els aficionats ubicats a la grada d'animació del seu estadi que no animin durant el partit d'aquest diumenge contra l'Athletic Club. Els abonats d'aquest sector del Nuevo Los Cármenes van acceptar uns requisits a començament de temporada, i ara el club andalús els exigeix que els compleixin.

Segons un comunicat del Granada, "l'objectiu principal de la grada d'animació és animar a l'equip durant tot el partit. Els aficionats que es van comprometre per escrit amb l'entitat han de complir en aquest tema per obtenir els beneficis de l'abonament d'animació".

El club diu que per detectar els socis que no animin farà "controls amb fotografies i gravació d'imatges per detectar incompliments". Aquest avís del Granada arriba després que membres d'una de les penyes de la grada d'animació es van presentar a la ciutat esportiva de l'entitat per demanar explicacions a alguns jugadors i tècnics dels seus mals resultats.

 

Anar al contingut