Imatge d'arxiu del Circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Imatge d'arxiu del Circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Fórmula 1

El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, per TV3

El Gran Premi d'Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el cap de setmana del 13 i 14 maig, es veurà en obert per TV3. A més, s'emetrà un resum de 60 minuts de cada un dels altres 19 grans premis.

Actualitzat

El Mundial de Fórmula 1 continuarà a TV3 i Esport3 aquesta temporada. Al maig es podrà seguir en directe el GP d'Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, després de la renovació de l'acord per un any més.

L'acord, a més del Gran Premi d'Espanya, inclou un resum de 60 minuts dels 19 grans premis restants el vespre de cada diumenge de cursa, que, preferentment, s'emetrà per Esport3. L'equip que transmetrà el Gran Premi d'Espanya estarà format per Noel Rodríguez, Francesc Rosés, Laia Ferrer i l'expilot Jordi Gené. Els resums de la resta de curses els comentaran Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

El Mundial 2017 començarà el 26 de març a Austràlia i s'acabarà a finals de novembre a Abu Dhabi. Aquesta temporada no es disputarà el Gran Premi d'Alemanya; per tant, es correran 20 curses i el mes de maig el Mundial passarà pel Circuit de Barcelona-Catalunya.

Anar al contingut