TV3 tornarà a retransmetre un Gran Premi de Fórmula 1
Fórmula 1

El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 del Circuit de Barcelona-Catalunya s'oferirà en obert per TV3

Els espectadors de Televisió de Catalunya podran veure en directe tot el que passi al Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya els propers 14 i 15 de maig. A més, es disposarà d'un resum d'una hora dels 20 Grans Premis de la temporada de Fórmula 1

Actualitzat

El Mundial de Fórmula 1 continuarà a TV3 i Esport3 aquesta temporada.  El Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya, que se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 maig, es veurà en obert per TV3 després de l'acord amb Movistar +, que ha fet un concurs públic per adjudicar aquests drets. L'acord, a més, inclou una transmissió en diferit de 60 minuts dels 20 Grans Premis restants a partir de les 18.00 hores de cada diumenge de cursa, que preferentment s'emetrà per Esport3. Amb aquest acord, els informatius de TV3 podran fer el seguiment de tot el campionat amb les millors imatges de les curses.

El Mundial 2016 comença el 20 de març a Austràlia i acabarà a finals de novembre a Abu Dhabi.  La incorporació de l'Azerbaidjan com a seu del Gran Premi d'Europa és la gran novetat  d'un campionat que tindrà 21 curses i que el mes de maig passarà pel Circuit de Barcelona-Catalunya. Lewis Hamilton buscarà el seu tercer títol consecutiu amb un Mercedes intractable els dos últims anys però potser al límit ja de l'evolució. Els primers entrenaments de la pretemporada han deixat clar que Ferrari ha fet un altre pas endavant i Vettel i Räikkönen disposaran d'un monoplaça capaç de lluitar per les victòries. L'altre gran punt d'interès del Mundial serà veure fins on arriba McLaren. Després d'una molt mala temporada el 2015, Fernando Alonso està convençut de poder tornar al podi ben aviat. Un Mundial ple d'al·licients que arrencarà el mes que ve a l'Albert Park de Melbourne.

 

Anar al contingut