El Gran Premi de València, en directe a "Univers MotoGP"

El diumenge, a les 13.30, Catalunya Ràdio transmetrà l'últim Gran Premi de MotoGP de la temporada, amb Damià Aguilar i tot l'equip del "Tot gira" en directe des del circuit Ricardo Tormo de València. El pilot cerverí Marc Márquez podria proclamar-se campió del món per sisena vegada.

Catalunya Ràdio farà un seguiment especial durant el cap de setmana de l'última jornada del Campionat del Món de MotoGP, des de València, en què Marc Márquez es pot proclamar campió del món per sisena vegada.

David Clupés, Oriol Rodríguez, Damià Aguilar, Nàdia Roig i Lluís Costa seran al circuit Ricardo Tormo amb una programació especial que començarà dissabte amb el "Tot gira" des de les 19.00. Diumenge es podrà seguir en directe la cursa a partir de les 13.30 i a les 16.00 començarà un "Tot gira" especial, quan ja se sabrà si el de Cervera és el nou campió.

A València es disputarà la divuitena i última cursa del Mundial de motociclisme, que lidera el cerverí Marc Márquez amb 282 punts, seguit de l'italià Andrea Dovizioso amb 261 punts. En tercer lloc, hi ha el figuerenc Maverick Viñales, amb 226 punts; en quart lloc, l'italià Valentino Rossi, amb 197, i en cinquè lloc, el sabadellenc Dani Pedrosa, amb 185 punts.

catradio.cat/motogp

Anar al contingut