Damià Aguilar
Damià Aguilar
Diumenge, a les 13.00

El Gran Premi de Catalunya, a "Univers MotoGP"

Diumenge, a les 13.00, mitja hora abans del que és habitual, "Univers MotoGP" viurà tota l'emoció del Gran Premi de Catalunya des del Circuit de Montmeló, amb Damià Aguilar.

L'equip d'"Univers MotoGP" està fent un seguiment especial d'aquest gran premi que va començar dijous amb un especial del programa "Tot gira" fet des del Circuit de Catalunya. Dissabte "Univers MotoGP" estarà pendent dels entrenaments oficials i n'informarà dins del "Tot gira" per on hi desfilaran els principals protagonistes de la jornada i on hi haurà una tertúlia amb la participació de Damià Aguilar, Lluís Costa i el periodista de TV3 Xavi Guillén, aproximadament a les 18.30.

Diumenge "UniversMotoGP" s'avança mitja hora i començarà a les 13.00. El programa tractarà tots els aspectes al voltant de la 7a cursa de la temporada, i analitzarà especialment les opcions dels 7 pilots catalans que participen en la categoria reina.

"Univers MotoGP", des de les 13.00 fins a les 15.00, amb tota l'emoció del Gran Premi de Catalunya i, més tard, dins el "Tot gira", a partir de les 16.00, entrevistes amb els protagonistes quan ja se sabrà si Maverick Viñales ha pogut incrementar el seu avantatge com a líder, o si Marc Márquez i Dani Pedrosa s'han pogut refer de la darrera actuació d'Itàlia i han tornat al camí del podi.

 

catradio/univers-moto-gp

 

Anar al contingut