El Gran Premi d'Abu Dhabi, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 d'Abu Dhabi, el que tanca la temporada. A Catalunya Ràdio es podrà seguir en directe a partir de les 13.45 i a TV3 es veurà un ampli resum de 60 minuts a les 19.45.

La Fórmula 1 arriba  a Abu Dhabi, al circuit Yas Marina. Nico Rosberg i Lewis Hamilton es disputen el campionat en una cursa que promet ser emocionant des del primer revolt. L'alemany lidera la classificació amb 367 punts i depèn d'ell mateix, mentre que el seu company suma 355 punts.

Oriol Rodríguez comentarà la cursa, a partir de les 13.45 a Catalunya Ràdio dins del "Tot gira".

A  les 19.45, TV3 oferirà "La Fórmula: Gran Premi d'Abu Dhabi", una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit Yas Marina amb els comentaris de Francesc Rosés i el pilot Albert Costa, que va ser campió del món de karts, dues vegades campió de la Fórmula Renault 2.0 i també ha guanyat pilots com Daniel Ricciardo i Valteri Bottas en les categories inferiors a la Fórmula1.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre per Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat/totgira

#F1TV3

Anar al contingut