Futbol

El gran gest esportiu del fill de Totti durant un torneig sub-14 a Alcobendas

Cristian, de 12 anys, va renunciar a marcar un gol a porta buida després de veure que el porter rival estava estès sobre la gespa per una topada amb ell

Actualitzat

Cristian Totti, fill del llegendari capità de la Roma Francesco Totti, ha estat el protagonista d'un gest esportiu durant la Madrid Football Club, un torneig sub-14 que s'està disputant a la població madrilenya d'Alcobendas. El jove futbolista, de només 12 anys, és un dels jugadors més destacats de l'equip romà, però també s'ha guanyat el reconeixement del públic gràcies al seu "fair play".

Cristian Totti va xocar amb el porter de l'equip rival i va aconseguir quedar-se amb la pilota mentre el porter seguia estirat a terra queixant-se d'un fort cop. Lluny de marcar un gol a porta buida, l'italià va parar la jugada i va renunciar a fer una diana que podria haver-li valgut la classificació.

Després del gran gest de joc net, el mateix jugador s'explicava: "Li vaig demanar disculpes. Només m'interessava que ell estigués bé i no m'importava marcar". Fins i tot l'equip rival va acabar aplaudint l'esportivitat de Cristian Totti.

Anar al contingut