El Glasgow Rangers, al grup E del Barça, suma la segona victòria a la Champions

El Glasgow Rangers, en el grup E del Barça, segueix imparable i ja suma dues victòries igual que els de Rijkaard. Els escocesos van derrotar aquesta vegada el Lió (0-3). En altres grups, Ibrahimovic va donar el triomf a l'Inter de Milà sobre el PSV Eindhoven, amb dues dianes, el Manchester va superar per la mínima la Roma (1-0), el Dinamo de Kíev va perdre davant l'Sporting de Lisboa (1-2), l'Arsenal va guanyar al camp de l'Steaua de Bucarest (0-1) i CSKA i Fenerbahçe van empatar (2-2).

Grup E:

Lió, 0 - Glasgow Rangers, 3

El Glasgow Rangers segueix imparable en el grup E i ja suma dues victòries igual que el Barça. En el minut 23, una centrada de Beasley des del córner va permetre a McCulloch superar Vercoutre de cap. Només tres minuts després de la represa, el campió francès s'ensorrava amb el segon gol escocès, obra de Cousin. I en el 53, el nord-americà DaMarcus Beasley va deixar tocat de mort a la Champions l'equip d'Alain Perrin, amb el tercer gol.

Grup F:

Dinamo de Kíev, 1 - Sporting Lisboa, 2

L'Sporting de Lisboa va guanyar a Ucraïna per 1-2. Es va avançar al Dinamo en el minut 14, amb un gol de Tonel. L'empat, però, va arribar poc després, en el minut 28. El va fer Vastxuk, després d'una gran assistència d'esquena de Gavrancic. Però els portuguesos van fer l'1-2. En el minut 38, Ronny centra des de l'esquerra, rebutja Xovkovski i Polga ho aprofita.

Manchester United, 1 - Roma, 0

El Manchester United va guanyar per la mínima la Roma a Old Trafford. El gol es va fer esperar i va arribar quan faltaven vint minuts per al final, obra de Rooney.

Grup G:

CSKA Moscou, 2 -  Fenerbahçe, 2

El Fenerbahçe de Zico va aconseguir un empat "in extremis" al camp del CSKA de Moscou, en un duel marcat per les errades en defensa. Un rebot de Berezutski el va aprofitar Alex per fer el 0-1 per als turcs en el minut 9 de partit. Els moscovites, però, van capgirar el marcador a la represa. En el minut 49, una deixada pèssima d'Edu la va aprofitar Krasic per superar Demirel al segon intent. I només al cap de quatre minuts, en el 53, Edu fa penal a Wagner Love i el brasiler no perdona. El Fenerbahçe es va llançar a l'atac i, a cinc minuts del final, Deivid va executar un xut i el porter Mandrikin es va empassar la pilota. El Fenerbahçe se situa amb quatre punts, mentre que el CSKA només en té un.

Inter de Milà, 2 - PSV Eindhoven, 0

Zlatan Ibrahimovic va donar el triomf a l'Inter de Milà sobre el PSV. El suec va forçar un penal de Kromkamp que ell mateix va transformar quan es complia el primer quart d'hora de partit. I cap a la mitja hora, Figo li va fer una centrada des de molt lluny i Ibrahimovic va sorprendre tothom amb un cop de cap liftat perfecte, que va deixar sense resposta el porter Gomes.

Grup H:

Steaua de Bucarest, 0 - Arsenal, 1

L'Arsenal lidera en solitari el grup H de la Lliga de Campions, després d'aconseguir la segona victòria. Aquesta vegada la víctima va ser l'Steaua de Bucarest. Els anglesos van guanyar per la mínima amb una diana de Van Persie, que va arribar a l'últim quart d'hora del partit.