Girona

El Girona vol trencar la mala ratxa al camp de l'Alabès per continuar aspirant a Europa

L'equip blanc-i-vermell vol posar fi a la sequera de victòries a Mendizorrotza, on Timor i Muniesa tornaran presumiblement a la titularitat

Actualitzat

El Girona juga aquesta tarda (19.30) al camp de l'Alabès en un altre partit important per saber si la temporada de debut dels blanc-i-vermells a Primera acabarà sent excel·lent o molt bona. Els últims mals resultats, 1 punt sumat de 12 possibles, han acabat torçant una mica les expectatives de l'equip, que, tot i això, encara manté opcions de classificar-se per a l'Europa League.

Però aquestes opcions passen per tallar com més aviat millor la mala ratxa de resultats, començant pel partit de Mendizorrotza, on els espera un Alabès que ja va guanyar els de Pablo Machín (2-3) a la primera volta.

L'equip blanc-i-vermell haurà de jugar sense dues peces importants, el sancionat Àlex Granell i el lesionat Jonás Ramalho, que poden deixar el seu lloc a l'onze inicial a David Timor i a Marc Muniesa, respectivament. Tampoc es descarta que Machín aprofiti per fer algun canvi més, tenint en compte que aquesta setmana és de dos partits i que diumenge hi ha el duel català contra l'Espanyol.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut