Futbol

El Girona vol sumar el tercer triomf consecutiu a Montilivi contra un Celta en zona de descens

El Girona rep aquest dissabte el Celta amb ganes de revenja. L'equip gallec, que està en zona de descens, va eliminar fa un mes els gironins de la Copa del Rei. Narcís Julià recupera Chechu i Brian Sarmiento, que podria formar la parella atacant amb Kiko Ratón per la baixa per sanció de Peragón. Els gironins buscaran sumar el tercer triomf consecutiu a Montilivi en un partit que podreu seguir en directe pel 33 a partir de les sis de la tarda.
Chechu Flores ja està a punt per jugar. Narcís Julià l'ha inclòs a la llista de convocats, però no ha confirmat si el de Sarrià serà titular o seurà d'inici a la banqueta. El migcampista torna després de dos partits absent per la mort de la seva dona. L'altra novetat és Sarmiento, després de tres partits de baixa per lesió. L'argentí té tots els números de ser la parella atacant amb Kiko Ratón, perquè Peragón està sancionat.

El Girona pot aconseguir el tercer triomf seguit a casa, contra un Celta que es troba en zona de descens però que fa un mes els va eliminar de la Copa del Rei. Xumetra ha protagonitzat l'ensurt de la sessió per una topada amb Dorca, però finalment podrà jugar.