Jugadors del Girona FC pujant al bus (twitter @gironaFC)
Jugadors del Girona FC pujant al bus (twitter @gironaFC)
Futbol

El Girona vol mantenir la seva bona ratxa com a visitant contra un Alabès més fort com a local

L'equip gironí s'ha mostrat més fort a fora que a casa, mentre que l'Alabès ha puntuat més al seu estadi que de visitant. Aquest dissabte, tots dos equips intentaran mantenir la seva ratxa en el seu terreny preferit

Actualitzat

El Girona visita aquest dissabte (18.00) l'estadi de l'Alabès, un equip de la zona mitjana de la classificació, del qual només el separen 3 punts a la classificació. Un triomf dels de Pablo Machín els faria posar més distància respecte a la zona de descens i l'acostaria a la de promoció, de la qual es troba ara mateix a 4 punts.

Els bascos, que no aconsegueixen mantenir una certa regularitat en els seus resultats, sumen a casa els punts que no aconsegueixen fora (3 victòries, 2 empats i només 1 derrota com a locals). La trajectòria dels gironins és totalment oposada: cap victòria a casa (4 empats i 2 derrotes) i 3 com a visitants (a més d'un empat) en 6 partits.

A l'última jornada de Lliga, el Girona es va mostrar superior al Lugo a Montilivi, però tot i això va acabar perdent. El vestidor es mostra confiat de recuperar fora de casa aquests punts. Machín té la plantilla al complet. Coris i Rubén Sobrino, que van tenir alguns minuts en l'eliminació de l'equip davant del Barça B a les semifinals de la Copa Catalunya, podrien debutar a la Lliga. Alcalá i Clerc, titulars en els últims partits, han quedat fora de la convocatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut