Segona Divisió

El Girona vol acabar la Lliga guanyant el filial del Madrid per arribar motivat al "play-off"

El Girona s'enfronta aquest dissabte amb el Madrid Castilla en un partit a priori intranscendent, ja que els gironins acabaran quarts a la Lliga. Tot i això, els de Rubi volen guanyar el partit per encarar de la millor manera el "play-off" d'ascens. L'equip està pendent de saber quin serà el rival a la promoció d'ascens que sortirà de l'Alcorcón, Las Palmas o La Ponferradina.

Actualitzat
El Girona s'enfronta aquest dissabte al Madrid Castilla en un partit, a priori intranscendent ja que els gironins acabaran quarts a la Lliga. Tot i això, els de Rubi volen guanyar el partit per encarar de la millor manera el "play-off" d'ascens. L'equip està pendent de conèixer quin serà el rival a la promoció d'ascens que sortirà de l'Alcorcón, Las Palmas o La Ponferradina.

El tècnic del Girona, Rubi, ha explicat aquest divendres a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament amb el filial blanc que traurà un onze inicial amb forces canvis. Tot i això, el maresmenc ha deixat clar que volen sortir a guanyar tot i saber que acabaran quarts a la Lliga: "Volem sumar els tres punts per acabar com un dels millors equips com a locals". D'entre les rotacions, les baixes segures seran les d'Acuña i Migue, tot i que hi pot haver jugadors que han disputat molts minuts que tinguin descans. En canvi, podria suposar el retorn de Jandro per agafar to de cares als "play-off". "Com que m'agrada mirar les coses en positiu, crec que la meva llarga absència ara pot beneficiar, ja que estaré fresc per les eliminatòries", explicava el de Mieres.

Mentre que els gironins sortiran amb l'objectiu de guanyar, els blancs també volen endur-se els tres punts de Montilivi. El filial del Madrid ha deixat clar que els motiva quedar per sobre del Barça B i una victòria els permetria superar el conjunt d'Eusebio Sacristán. Per l'enfrontament a Montilivi, Alberto Toril compta amb nombroses baixes motivades pels compromisos internacionals.

El partit, en directe per Esport3

L'últim enfrontament dels gironins a la Lliga abans de disputar la setmana que ve la promoció per a la tercera plaça d'ascens a Primera Divisió s'oferirà aquest dissabte, a partir de les 18.30h, per Esport3. La transmissió del canal esportiu de TV3 inclourà, a més del matx, una emissió prèvia de resum del que ha estat la temporada i de l'ambient que es viurà aquest dissabte a la ciutat i al camp.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut