Futbol

El Girona visita el camp del Betis amb la il·lusió de repetir la victòria de la temporada passada

El Girona ja viatja cap a Sevilla, on aquest dissabte visitarà un dels camps més complicats de la Lliga, el del Betis. Els andalusos no han perdut cap partit a casa, però els blanc-i-vermells ja saben què és guanyar-los i no descarten repetir-ho. Raül Agné s'ha emportat els mateixos jugadors que va incloure a la convocatòria del partit de diumenge passat a Montilivi contra el Recreativo de Huelva, però ha explicat que a l'equip titular hi haurà almenys dues novetats.

Actualitzat
Raül Agné ha avisat que al camp del Betis farà canvis a l'onze titular. No serà una revolució, però sí que vol començar amb les rotacions. Una de les novetats serà Despotovic a l'atac al costat de Peragón.

El tècnic està convençut que el Girona hauria de tenir un coixí més ampli a la classificació, amb tres punts més, i ha assegurat que no s'arronsaran davant d'un Betis candidat a pujar a Primera i imbatut a casa.

Tot i la mala ratxa de resultats en les últimes jornades, els gironins afronten aquest desplaçament amb l'optimisme de sempre. Precisament la temporada passada un gol de Cañas va donar la victòria al Girona al camp del Betis.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut