Futbol

El Girona viatja a Cartagena amb només 17 jugadors disponibles per les nombroses baixes

El Girona ha marxat cap a Cartagena en quadre per les nombroses baixes que té. Els de Narcís Julià encetaran aquest dissabte la segona volta amb només 17 jugadors disponibles, entre ells, dos juvenils, Masó i Fran Pérez. A més dels lesionats, el tècnic també ha deixat fora de la convocatòria Brian Sarmiento, en aquest cas perquè el davanter argentí li va comunicar ahir que no es troba en les millors condicions anímiques. Aquest partit podria suposar el debut de l'últim fitxatge del Girona, Marcos Tébar, que fins i tot té opcions d'entrar a l'onze titular. L'enfrontament l'oferirà en directe el 33 a partir de les sis de la tarda.

Actualitzat
Les nombroses baixes han impedit a Narcís Julià confeccionar una llista de 18 convocats i s'ha emportat només 17 jugadors cap a Cartagena, dos dels quals són els juvenils Masó i Fran Pérez. La principal novetat és l'última incorporació, Marcos Tébar, que té opcions de ser titular al doble pivot amb Matamala si Cañas se situa a l'eix de la defensa.

Qui no ha pujat a l'autobús amb la resta de l'expedició gironina és Brian Sarmiento. El davanter argentí va comunicar ahir al seu  entrenador que no està en condicions anímiques per afrontar un partit i el tècnic gironí ha decidit deixar-lo fora de la convocatòria.

El Cartagena, equip revelació de la Segona Divisió, només ha estat dues jornades fora de les places d'ascens i a Montilivi ja es va endur el triomf amb un solitari gol de De Lucas.
Anar al contingut