Pablo Machín, a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Alabès
Girona

Pablo Machín: "El partit contra l'Alabès val molt més que tres punts"

L'entrenador del Girona recupera Bernardo després de perdre's l'últim compromís per sanció i està acabant de meditar si farà entrar en la convocatòria Pere Pons

Actualitzat

Pablo Machín ha comparegut en roda de premsa després de l'últim entrenament abans de rebre l'Alabès a Montilivi aquest dilluns (a les 21:00) i ha reconegut que voldria comptar amb Pere Pons per al dilluns però també s'ha afanyat a remarcar que vol estar del tot segur que està del tot recuperat:

"Pere Pons l'hem hagut de dosificar, ja el coneixem. Vull acabar de parlar amb els metges per decidir si hi ha risc o no de fer-lo entrar a la convocatòria"

Sobre una possible crisi a l'Alabès, amb un canvi d'entrenador aquesta mateixa setmana i enfonsat a la cua de la màxima categoria, el tècnic del Girona no se'n refia

"Tenen capacitat en dos partits de posar-se molt a prop de nosaltres. Segur que ens posaran les coses molt difícils. Aquest partit val molt més que tres punts. Són un rival directe amb l'objectiu de la permanència, per molt bé que estiguem ara mateix"

 

Sessió d'entrenament amb els ulls posats en Pere Pons

El Girona s'ha entrenat aquest diumenge al matí a Riudarenes, en una darrera sessió abans del partit contra l'Alabès d'aquest dilluns (a les 21.00) que tancarà la catorzena jornada de la Primera Divisió. Carles Planas, Alcalá, Eloi i Kayode no s'han entrenat perquè són baixa. En canvi, Pere Pons, que s'havia perdut els últims tres compromisos, dos de Lliga i un de Copa, s'exercita amb el grup des de dimecres i podria ser la gran novetat en la convocatòria de Pablo Machín. Qui també tornarà a la Lliga després de perdre's l'últim partit per sanció és el central Bernardo.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut