Afició del Girona
L'afició del Girona segueix l'equip
Futbol

El Girona torna als entrenaments a l'espera de poder celebrar l'ascens, aquest diumenge contra el Nàstic

L'equip gironí torna als entrenaments després de dos dies de festa per preparar el partit contra el Nàstic. L'afició, abocada, es desplaçarà a Tarragona per animar l'equip i ja s'han esgotat les entrades del partit de Montilivi contra el Saragossa

Actualitzat

Després de dos dies de festa, el Girona torna aquest dimecres als entrenaments amb la mirada posada en els tres últims partits decisius de Lliga.

L'equip de Pablo Machín podría pujar a Primera aquest diumenge a la tarda, però tot depèn del resultat que aconsegueixi el Getafe davant el Valladolid. Una derrota de l'equip madrileny posaria el Girona amb un peu i mig a la màxima categoria ja que només necessitaria puntuar davant el Nàstic.

Tal com explica el capità, Eloi Amagat, l'equip confia que el Valladolid els doni un cop de mà: "Plantejaran un partit molt complicat perquè s'està jugant coses importants i a casa seva són molt forts. Nosaltres, però, hem d'encarar el partit igual, tot i que al camp del Nàstic també serà molt complicat, perquè ells es juguen el descens i actuen al seu camp".

1.500 dels 1.900 seguidors que van presentar sol·licitud es desplaçaran amb entrada al camp del Nàstic. El Girona, a més, també ha exhaurit les entrades per al partit del cap de setmana següent contra el Saragossa. Els de Machin tanquen la temporada al camp del Còrdova. 

 


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut