El Girona torna a la zona de play-off després de guanyar un dels seus rivals directes, l'Alcorcón (2-0)

Els de Pablo Machín han guanyat, amb dos gols de Sobrino, un dels seus rivals directes a la taula, l'Alcorcón. Amb aquesta victòria i la combinació dels altres resultats de la jornada, els gironins se situen sisens, amb 63 punts.

El Girona jugava l'últim partit de la lliga davant la seva afició, amb l'Alcorcón. Un partit transcendental per les aspiracions dels gironins que s'enfrontaven, a més, amb un rival directe per al "play-off" d'ascens a Primera. Els de Machín han dominat, han guanyat (2-0) i se situen de nou en zona de "play-off".

Els de Pablo Machín han fet la feina i han guanyat l'equip madrileny amb facilitat. El primer gol dels de Machín ha arribat ben d'hora, al minut 16 i de les botes de Sobrino, que es planta a la frontal de l'àrea i xuta dins la porteria de l'Alcorcón (1-0). Després del gol, el Girona s'ha trobat còmode sobre la gespa, ha dominat el matx i s'ha defensat amb ordre, fet que ha dificultat, a més, la sortida de pilota del rival.

Els locals han rematat la feina amb un segon gol, al minut 74. Granell fa un xut des de fora de l'àrea que rebutja el porter del Barakaldo i se la troba de nou Sobrino, que la remata dins de la xarxa i deixat el partit gairebé sentenciat (2-0).

Amb aquesta victòria, el Girona suma 63 punts i se situa sisè a la classificació, en zona de promoció, per sobre de l'Alcorcón, que queda sisè amb 61. El Girona juga l'últim partit de Lliga regular a casa de la Ponferradina i dependrà d'ell mateix per mantenir-se a la zona de "play-off". Un empat valdria als gironins.