Marcos Tébar en una imatge d'arxiu amb la samarreta del Girona
Marcos Tébar en una imatge d'arxiu amb la samarreta del Girona
Futbol

El Girona torna a la feina amb el dubte de Marcos Tébar per un edema al bíceps de la cuixa esquerra

El Girona ha tornat aquest dissabte a la feina per preparar el primer compromís de l'any: el dia de Reis a Montilivi contra l'Almeria, segon contra quart. Un dels titulars, Marcos Tébar, és dubte per aquest enfrontament per un edema al bíceps de la cuixa esquerra.

Actualitzat
El Girona ha tornat aquest dissabte a la feina per preparar el primer compromís de l'any: el dia de Reis a Montilivi contra l'Almeria, segon contra quart. Un dels titulars, Marcos Tébar, és dubte per aquest enfrontament després de sotmetre's a una ecografia que revela que persisteix l'edema al bíceps de la cuixa esquerra. Dimecres se li farà una ressonància magnètica per saber l'abast exacte de la lesió i el temps que haurà d'estar de baixa per recuperar-se.

Iniciativa per omplir Montilivi

En un duel clau per seguir lluitant per l'ascens, el club gironí ha engegat una iniciativa per omplir Montilivi coincidint amb el dia de Reis. Per aquest motiu, els nens de 0 a 14 anys entraran gratis sempre que vagin acompanyats d'un adult. També, i per seguir una altra tradició d'aquesta diada, es repartiran caramels entre els aficionats presents a l'estadi. En aquest mateix partit també es farà un sorteig d'abonaments de la segona volta: tres de tribuna, tres de preferent i sis de gols. Per participar-hi caldrà posar el nom en uns impresos que es trobaran a la botiga de marxandatge just abans de començar el partit. Aquests papers s'introduiran en una urna i a la mitja part es comunicarà el nom dels guanyadors.
Anar al contingut