Girona

El Girona tanca el fitxatge del mitjapunta esquerrà Moha

El Girona ha tancat aquest dissabte el fitxatge del mitjapunta esquerrà Mohammed El Yaagoubi, més conegut com a Moha, per una temporada amb opció a una altra. Moha és internacional pel Marroc, ha jugat sis temporades a Primera Divisió amb l'Espanyol i l'Osasuna i la temporada passada va jugar a la Reial Societat. Moha el presentaran de manera oficial aquest dilluns després de l'entrenament, en què ja participarà amb el grup. D'altra banda, el conjunt gironí ha perdut un partit amistós a Riudarenes contra el Barça Atlètic per 0-1. Benja ha fet el gol de la victòria per a l'equip dirigit per Luis Enrique.

Actualitzat
El Girona ha confirmat la incorporació del marroquí Mohammed El Yaagoubi, més conegut com a Moha. L'exfutbolista de l'Osasuna, l'Espanyol i la Reial Societat signarà un contracte per una temporada amb opció a una altra en funció d'una sèrie d'objectius.

El futbolista marroquí, una de les peticions de Cristóbal Parralo, amb qui ja va coincidir a l'Espanyol, per reforçar la plantilla, s'incorporarà dilluns que ve als entrenaments, i aquest mateix dia el presentaran de manera oficial.

Moha va debutar a Primera Divisió la temporada 2000-2001, a les files de l'Osasuna. Posteriorment va ser cedit al Llevant i a l'Elx. En la temporada 2002-2003 va tornar a l'Osasuna, on va jugar fins a l'estiu del 2006, quan va fitxar per l'Espanyol. L'any passat va ser traspassat a la Reial Societat però no entrava en els plans del tècnic uruguaià Martín Lasarte.

Derrota contra el Barça Atlètic

El Girona ha sumat la segona derrota consecutiva en aquesta pretemporada. Aquest cop els de Cristóbal Parralo han perdut davant el Barça Atlètic. Els blaugranes s'han endut el triomf amb un solitari gol de Benja al minut 65. Quan quedaven cinc minuts per al final, el Girona ha tingut l'empat als peus amb un llançament de falta de Cañas, que Diego Rangel ha rematat a fora. El proper partit del Girona serà d'aquí a una setmana en la presentació de l'equip a Montilivi davant l'Espanyol. Per la seva banda, al Barça Atlètic, Luis Enrique ha dit que no es marca l'ascens a Segona A com a objectiu.
Anar al contingut