Girona

El Girona suma la primera victòria de la pretemporada contra l'Oldham Athletic (1-2)

Eloi Amagat i Aday Benítez, amb dos gols en el primer quart d'hora, han encarrilat el triomf del conjunt de Pablo Machín en un duel on Farid Boulaya ha jugat els seus primers minuts amb el conjunt gironí

David CarballoActualitzat

El Girona ha sumat la primera victòria de la pretemporada. Després d'estrenar-se amb una derrota contra el Nottinhgam Forest, el conjunt gironí s'ha imposat aquest dijous a l'Oldham Athletic per 1 a 2 en el segon partit de preparació disputat al Boundary Park Stadium.

Contra un rival que milita a la League One anglesa, una categoria similar a la Segona Divisió B espanyola, el Girona ha imposat la seva major qualitat tècnica per aconseguir el triomf. El conjunt de Pablo Machín ha sortit molt endollat i s'ha avançat amb un gol matiner d'Eloi Amagat en el minut 2. El capità gironí ha inaugurat el marcador amb un gran xut ajustat a l'escaire.

En el minut 15, Aday Benítez ha fet el segon després de recollir un refús del porter local, que havia desviat un cop de cap previ d'Stuani. En la primera part, els anglesos no han creat gaire perill sobre la porteria defensada per José Aurelio Suárez, que ha jugat els seus primers minuts com a porter blanc-i-vermell.

En la represa, també ha debutat Farid Boulaya, l'últim fitxatge gironí, que s'ha mostrat participatiu però ha demostrat que encara li falta ritme de competició. El jugador més incisiu del Girona en la segona part ha estat Portu, que ha disposat de dues clares ocasions per fer el tercer.

Quan el 0 a 2 semblava definitiu, l'Oldham ha pogut maquillar la derrota amb un gol en l'últim minut obra de Duffus de penal. Després d'aquest partit, el Girona posa punt final al seu stage a Manchester i tornarà a terres catalanes per començar la segona part de la pretemporada. El següent partit serà contra el Brighton, dimarts que ve al Municipal de Palamós.