El Girona suma contra el Valladolid la sisena victòria consecutiva a Montilivi i es consolida en la segona plaça (2-1)

Els de Pablo Machín sumen contra el Valladolid la seva sisena victòria consecutiva a Montilivi

El Girona ha sumat, contra el Valladolid, la seva sisena victòria consecutiva a Montilivi. Amb aquesta nova victòria el conjunt català es consolida a la segona plaça de la classificació de Segona (2-1).

Els primers minuts del partit han estat molt igualats entre els dos equips. El Girona, però, ha començat a guanyar terreny a mesura que passaven els minuts i la recompensa ha arribat en forma de gol. Sebas Coris, assistit per Aday, ha avançat el Girona en el marcador (1-0, 24') amb una rematada amb l'esquerra que el porter del Valladolid no ha pogut aturar. El Girona ha tingut més oportunitats de doblar el marcador abans del descans sense sort.

A la represa, el Valladolid ha recuperat el ritme buscant el gol de l'empat, i creant situacions de perill a la porteria de René. Al minut 78 de partit, però, una acció inesperada ha fet pujar al marcador un segon gol a favor del Girona. Un gol inesperat en pròpia porta del porter del Valladolid, Pau Torres, que ha volgut refusar la pilota que li ha cedit Guitián, amb la mala fortuna que l'ha picat malament i ha anat directa dins de la porteria del Valladolid.

El Valladolid, que semblava que no podria retallar distàncies, ha sorprès tothom amb un gol de Raúl de Tomás al minut 88 (2-1). Michel assisteix Raúl, que remata amb la dreta dins de la porteria de René.