Girona

El Girona s'imposa al Celta (1-0) i dorm a dos punts d'Europa

El Girona suma 37 punts. Els de Pablo Machín són ben a prop d'Europa. La victòria dels blanc-i-vermells davant un rival directe com el Celta fa que l'afició de Montilivi comenci a pensar que la gran temporada dels seus jugadors no és fruit de la casualitat.

Actualitzat

El Girona sabia que, si aquest vespre sumava els tres punts contra el Celta, se n'aniria a dormir com a setè classificat de Primera, i a només dos punts de les places europees. I ha sortit disposat a buscar el gol de bon començament. Els de Pablo Machín s'han abocat a la porteria del Celta, i Pere Pons i Stuani han disposat d'una doble oportunitat que han desaprofitat. Els gallecs han provat de reaccionar i han buscat el domini de la pilota, però no se n'han sortit. I, quan s'havien jugat catorze minuts, l'estratègia ha donat fruit: un servei de córner de Granell l'ha enviat enrere Carles Planas perquè Portu fes l'un a zero. Ha estat l'onzè gol de la temporada del jugador murcià. Un gol que ha permès al Girona deixar d'arriscar. Els gallecs aleshores sí que han passat a dominar el joc, però els gironins s'han defensat amb ordre.

A la segona part, el domini ha tornat a ser local. Els de Machín s'han convertit en un equip que dosifica perfectament els esforços, que corre només quan veu clar que en pot treure profit i que, si s'ha de defensar, ho fa sense miraments. El Celta no ha volgut anar-se'n descaradament a buscar l'empat, i els minuts anaven passant sense res destacable perquè el Girona tampoc no ha perdut l'ordre en cap moment.

En els últims minuts, els homes que entrena Juan Carlos Unzue sí que han buscat amb una mica més d'empenta la porteria de Bounou, però sense encert. Els de Machín ja sumen cinc partits consecutius a Montilivi guanyant i sense encaixar cap gol, i han superat el Celta en la classificació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut