Girona

El Girona s'estrena amb un empat sense gols davant del Valladolid

El Girona obre la Lliga amb un empat sense gols en un partit que els d'Eusebio han dominat en possessió, que no s'ha traduït en gols. El partit ha suposat el debut de Pedro Porro a Primera Divisió i Patrick Roberts ha disputat els primers minuts com a jugador del conjunt gironí.

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona ha inaugurat la temporada a Montilivi. Debut d'Eusebio a la banqueta dels gironins i debut també del jove Pedro Porro a la titularitat i a Primera Divisió.

El nou Girona del 4-3-3 ha dominat a la primera part i ha disposat de més ocasions que el Valladolid. Granell, als onze minuts, ha pogut fer el primer gol amb una falta directa que Masip ha desviat amb la mà. L'ex del Girona Rubén Alcaraz ha dirigit un xut ras a les mans de Bono, en el que ha estat l'únic cop al primer temps que els de Sergio González s'han apropat el perill a la porteria rival.

El Girona, en canvi, tot i dominar en possessió, no ha sabut transformar les ocasions. Una, després d'una gran jugada individual del capità Granell, que ha sortit fora, i una altra amb un xut llunyà de Borja, que ha fregat el travesser.

El Valladolid ha continuat al segon temps ben col·locat en defensa i sense permetre als gironins trobar espais. Al minut 66, una passada filtrada de Borja cap a Stuani ha acabat amb el xut de l'uruguaià, que ha sortit fora per poc. I també Stuani ha enviat la rematada de cap fora després d'una passada de Muniesa des de la línia de fons.

Patrick Roberts ha disputat els primers minuts amb el Girona, que ha sumat el primer punt de la temporada.

 

Anar al contingut