Segona Divisió

El Girona s'estrena a la Lliga amb una victòria a Montilivi davant l'Alabès (1-0)

El Girona comença la lliga amb una victòria contra l'Alabès a Montilivi (1-0). Felipe Sanchón ha estat l'home que ha fet pujar el gol al marcador just després de l'inici de la segona part. Els gironins obren la jornada amb tres punts que els situen líders provisionals.

El Girona comença la Lliga amb una victòria davant l'Alabès a Montilivi (1-0). Felipe Sanchón ha estat l'home que ha fet pujar el gol al marcador just després de l'inici de la segona part. Els gironins obren la jornada amb tres punts que els situa líders provisionals.

Ricardo Rodríguez s'ha estrenat a la categoria de plata amb una victòria. El nou tècnic blanc-i-vermell, que ha sorprès amb la novetat de Carles Mas a l'onze inicial, ha presenciat com el seu equip s'emportava els tres punts a Montilivi davant l'Alabès gràcies a un gol de Felipe Sanchón a l'inici de la segona part.

Els gironins han començat generant perill als deu minuts de partit. A la sortida d'un córner, Timor ha aprofitat un espai lliure al punt de penal per enviar un fort xut que ha estat refusat per la defensa de l'Alabès. Sis minuts després arribava al primera ocasió del partit pel rival. Óscar Rubio enviava un xut desviat que sortia per sobre la porteria d'Isaac Becerra. Jofre Mateu, en un u contra u amb el porter ha acabat precipitant-se i finalitzava amb una rematada massa passada. En els primers compassos de partit l'Alabès es mostrava més defensiu i el domini era pel Girona, tot i disposar de poques ocasions clares i aquestes, a partir de jugades d'estratègia. Al minut 35, després d'un servei de falta lateral, Timor enviava una rematada forta sota els tres pals que Goitia allunya amb poblemes. Un minut abans del descans, l'Alabès disposava d'una bona oportunitat que no acabaria transformant-se.

En només dos minuts de l'inici de la segona part, Matamala engaltava un xut fort aprofitant un rebot que refusava Goitia. I just després, arribava el gol dels blanc-i-vermells amb un xut amb la dreta de Felipe Sanchón. Al minut 63, Timor engaltava una pilota rebotada des de la frontal després d'una contra que havia iniciat Becerra amb un llançament amb el braç. I era el mateix jugador qui minuts més tard, enviava un altre xut fortíssim que sortia arran del lateral de la porteria defensada per Goitia. L'Alabès no arribaria amb claredat a la porteria gironina que finalment, i amb el xiulet de l'àrbitre, acabaria sense encaixar cap gol. Tres punts pels gironins que comencen la Lliga de la millor manera possible.