Borja Garcia, optimista en la tornada dels entrenaments de grup (@GironaFC)
Girona

El Girona s'entrena en doble sessió per preparar el primer partit de pretemporada, contra el Nottingham Forest

Juanpe s'ha exercitat al marge de l'equip per unes molèsties al turmell i Bono ha completat el primer entrenament sota pals després de superar uns problemes en un dit de la mà dreta que es va lesionar amb la selecció del seu país

Actualitzat

El Girona continua fent el seu stage de pretemporada a la Ciutat Esportiva del Manchester City. El conjunt gironí segueix entrenant-se en doble sessió de matí i tarda per preparar el primer partit de la pretemporada que disputarà aquest dimarts al vespre al City Groud, el camp del Nottingham Forest.

Juanpe s'ha exercitat al marge de l'equip per unes molèsties al turmell i Bono ha completat el primer entrenament sota pals després de superar uns problemes en un dit de la mà dreta que es va lesionar amb la selecció del seu país. El partit contra l'històric conjunt anglès començarà a les 19.45, hora local.

Albert Vivancos rescindeix el seu contracte

El Girona FC ha arribat a un acord per rescindir el contracte del migcampista de Bescanó Albert Vivancos. Format a les categories inferiors del Girona, Vivancos, de 23 anys, va debutar amb el primer equip en un Còrdova-Girona de setembre de 2013.

L'octubre de 2014 es va incorporar a l'Hospitalet. Ja amb fitxa professional i amb contracte amb el Girona fins al juny del 2018, el migcampista ha sumat dues cessions més, amb l'Hèrcules d'Alacant i la darrera temporada al Llagostera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut