Pablo Machín ha dirigit un entrenament amb vuit absències (@GironaFC)
Girona

El Girona s'entrena amb vuit absències per preparar el duel contra l'Espanyol

A banda de Pedro Alcalá, Kayode i Eloi, que ja estaven lesionats, s'hi han d'afegir Bernardo i Muniesa, que van caure dilluns contra l'Alabès, i Ramalho, Timor i Douglas Luiz, que no s'han integrat al grup per precaució

Actualitzat

El Girona ha tornat aquest dijous a la feina per preparar el pròxim partit de lliga contra l'Espanyol. Els gironins s'han exercitat al camp d'entrenament de Riudarenes amb vuit absències.

A banda de Pedro Alcalá, Kayode i Eloi, que ja estaven lesionats, s'hi han d'afegir Bernardo i Muniesa, que van caure dilluns contra l'Alabès, i Ramalho, Timor i Douglas Luiz, que no s'han integrat al grup per precaució. En canvi, Carles Planas s'ha entrenat amb una màscara protectora per la fractura al nas que es va fer en el partit de Copa contra el Llevant al Ciutat de València.

Stuani admet que serà un partit especial

Cristhian Stuani ha reconegut que per a ell serà especial enfrontar-se al seu exequip. Hi va estar tres temporades, hi va jugar 103 partits de Lliga i va fer 25 gols. Encara hi ha molts dels companys amb qui va compartir vestidor i ha reconegut que, tot i que té moltes ganes de marcar, el partit serà especial per a ell.

Anar al contingut