Segona Divisió

El Girona s'emporta un punt del camp del líder i continua amb l'objectiu de l'ascens (0-0)

El Girona fa un valuós empat al Martínez Valero (0-0) per continuar la lluita per l'ascens a Primera Divisió. Els blanc-i-vermells han arribat a dominar el partit en algunes fases i encaren el pròxim enfrontament, amb l'Alcorcón, amb la moral ben alta. Un punt de mèrit davant del rival més fort de Segona.

Rubi repetia l'onze inicial que tant bons resultats li va donar el cap de setmana passat contra el Lugo. Aquest cop, davant d'un líder, l'Elx, que ocupa la primera plaça des de l'inici de la competició. Precisament els alacantins han començat ensenyant els galons i ja al minut 4 disposaven de la primera ocasió després d'una falta de Migue a Coro que Xumetra n'aprofitava el refús per engaltar un xut que, per poc, sortia fora. La bala de l'Estartit, minuts més tard, tornava a arribar a l'àrea de Dani Mallo però sense definir.

L'Elx anava donant avisos. Al 18, Coro des de la frontal i al 24 arribava l'acció de perill per part del Girona. Centrada de Gerard Bordas, que no trobava rematador dins l'àrea. Abans de la mitja hora, Felipe Sanchón després d'una triangulació de Tébar i Luso acabava amb un Manu Herrera estirat per refusar una pilota que anava directa al fons de la porteria. Jofre, amb un xut llarg, generava l'última ocasió de perill per als gironins just abans del descans.

A la segona part, el Girona ha sortit imposant-se al líder. Més arribades i ocasions a l'àrea d'Herrera, una de les clares per part d'Acuña després d'una centrada de Tébar. L'Elx, a través d'una jugada de Damià a Mantecón, atacava. Era la primera arribada amb un cert perill a l'àrea gironina del conjunt d'Escribá. Durant el primer quart de la segona part, era un continu d'anades i vingudes d'una a l'altra àrea amb alguna ocasió clara, però sense transformar-la. Felipe Sanchón, al 63, ocasió clara després d'aprofitar una pilota d'Acuña tot i que al final no acaba definint davant d'Herrera. Set minuts més tard, jugada dubtosa en una acció de falta sobre Toni Moral que hauria pogut ser penal. Just després, Gerard Bordas tenia l'ocasió més clara per anotar el gol gironí. Acció individual del manresà que, des de la línia de fons, no sap definir. Acte seguit, xut creuat d'Aaron després d'un error de Mallo que acaba interceptant el porter gallec.

Xiulet final i un punt per a cadascun dels equips. El Girona, amb la victòria aquest dissabte de l'Alcorcón gràcies a un gol en temps afegit de l'exgironí Dani Nieto, acaba la jornada perdent la segona posició. Els de Rubi encaren la setmana tercers i s'enfronten dissabte que ve al conjunt madrileny per lluitar per la segona plaça, que dóna accés directe a Primera.