El Girona s'emporta els tres punts d'Oviedo després de remuntar el partit amb gols de Granell i Mata (1-2)

El Girona s'ha retrobat amb la victòria al Carlos Tartiere gràcies als gols de Granell, de penal, i Mata. Els gironins han començat encaixant una diana de Borja Valle, però han estat capaços de capgirar el marcador, tot i jugar els últims quinze minuts amb un home menys

Cristina BusquetsActualitzat

Al Carlos Tartiere, el partit ha començat amb una acció de possible penal a Mata i amb un Becerra salvant els mobles davant Miguel Linares. El de Santa Coloma de Gramenet ha allunyat la pilota com si fos un porter d'handbol. Els blanc-i-vermells han intentat desplegar un joc més directe, amb Jairo arribant per la banda. Els de Machín han fallat un gol cantat quan Lejeune ha rematat fora, tot sol, un llançament de falta de Granell. Just després, el porter del conjunt rival, ha estat l'encarregat d'allunyar amb els punys el xut d'Eloi. Jairo, un dels més destacats, ha tingut una bona oportunitat per avançar-se poc després. Ell mateix ha iniciat una contra que ha acabat amb Esteban refusant l'últim dels dos intents. Dos minuts més tard, ha arribat el càstig pel Girona. De fet, Becerrra ja s'havia molestat per una acció en què l'Oviedo havia arribat massa fàcil a l'àrea gironina. La mateixa acció que acabava derivant en un servei de córner i amb Borja Valle rematant-lo de cap al fons de la porteria del colomenc. El mateix autor del gol acabaria just després substituit per lesió. En deu minuts, el Girona ha empatat. Susaeta ha comès penal a Mata i Granell ha estat l'encarregat de transformar-lo amb un xut ajustat al pal. Esteban, tot i encertar la direcció, no ha pogut evitar-ho.

El ritme ha baixat al segon temps, com també les arribades. Qui ha patit més a l'inici ha estat el Girona que ha vist com Diego li dirigia un xut al pal i Kiko Olivas, volent allunyar la pilota, estava a punt de marcar-se un gol. Aquest, però, ha arribat gràcies a Javi Álamo que ha regalat mig gol a un Mata que l'ha caçat davant d'Esteban. El Girona ha capgirat el marcador però acabava poc després amb un home menys. Alcaraz ha vist la segona targeta groga en dinou minuts al terreny de joc. L'ex de l'Hospitalet havia entrat en substitució d'Eloi. Amb Pol Llonch al terreny de joc, el Girona ha intentat mantenir el resultat. I al final, ho ha aconseguit. Els de Machín s'han retrobat amb la victòria quatre jornades després.