Futbol

El Girona rep el Numància a Montilivi en l'últim partit de la primera volta a casa

El Girona rep avui el Numància a Montilivi en l'últim partit de la primera volta a casa. Raül Agné manté la incògnita de com suplirà l'absència de Dorca per sanció al doble pivot. Una solució podria ser Ángel Martínez, però el gironí, pendent d'unes analítiques, no s'ha entrenat en tota la setmana per un procés víric i la seva presència és més que difícil. Pel tècnic, Marcos Tébar, és l'únic migcentre disponible que segur que serà titular, tot i que no ha volgut revelar amb quin sistema jugarà. Després de l'agònica victòria al Miniestadi, els gironins volen aprofitar l'embranzida per sumar un segon triomf consecutiu que els permeti allunyar-se una mica més de la zona de descens, que tenen a només tres punts.

Actualitzat
Raül Agné es veurà obligat a fer canvis a l'onze titular per afrontar la visita del Numància a Montilivi en l'últim partit de la primera volta a casa. La baixa de Dorca per sanció i el dubte d'Ángel Martínez, que no s'ha entrenat en tota la setmana per un procés víric, deixa el tècnic gironí amb Marcos Tébar com a un únic migcentre defensiu. Tot i que Agné no ha volgut confirmar si canviarà el sistema o si mantindrà el doble pivot, ha deixat bastant clar que Gerard López no és la solució perquè no és la seva demarcació.

El tècnic gironí considera que el Numància és un equip "amb molt potencial però que ha estat irregular en la seva trajectòria. De fet, fins que va guanyar al camp del Valladolid era el pitjor visitant juntament amb nosaltres i llavors va començar a encadenar victòries. És un equip molt expert, amb jugadors veterans amb experiència a Primera Divisió. Confiem doncs que nosaltres continuem amb la línia que mantenim a casa, d'intensitat de joc".

Després de la victòria agònica al Miniestadi, Agné considera que seria un bon moment d'aprofitar aquesta embranzida per encadenar una bona ratxa de resultats i allunyar-se de la zona de descens amb un nou triomf. El Numància afronta aquest duel en plena forma després de guanyar els dos primers partits de l'any i tots dos per idèntic marcador, un contundent 4 a 0.
Anar al contingut